Stručně o tom, jak smazat profil z "Spolužáky" z telefonu

Málokdo z nás hádat, ale vymažprofil v sociální síti může být nejen pomocí osobního počítače, ale také s běžným telefonem připojeným k internetu. V tomto článku podrobně popíšeme, jak smazat profil z "spolužáků" z telefonu.

Úvod

jak smazat profil od spolužáků z telefonu

Za prvé, musíte pochopit, že odstraněnístránky musí upozorňovat na své životní prostředí, nikoliv dělat starosti s přáteli. Tento proces je úplné odstranění informací o vás ze sociální sítě. Již se nebudete moci přihlásit ke svému účtu a sledovat videa, dát svým přátelům, korespondovat s přáteli atd. Když kliknete na odkaz na vzdálený profil, bude napsáno, že to neexistuje, a že je tato osoba zablokována nebo smazána.

Stojí za zmínku, že obnovení stránkypřípadně v období až 90 dnů od doby, kdy byla odstraněna. Mimochodem, mnozí věří, že tato operace může být prováděna výlučně na osobním počítači, ale je to zásadně špatné, protože pomocí telefonu můžete také rychle a bezpečně smazat stránku v sociální síti.

Jak smazat profil z "Spolužáky" z telefonu

Pokud se o tom rozhodnete, pak nejdříve přemýšlejte o tom, zda stojí za to a jaký přínos vám přinese. Pokud existují závažné důvody, postupujte podle následujících pokynů:

  • Stáhněte si mobilní zařízení v internetovém prohlížeči. Což, na tom nezáleží, hlavní věc je, že můžete jít online.
  • Přejděte na oficiální stránku "Spoluřečenci".
  • Na boku uvidíte pole pro vstup. Vyplňte je. Pokud si nepamatujete heslo, klikněte na tlačítko "Zapomněli jste heslo" a postupujte podle pokynů, které vám budou dány.

Nyní jste přišli na Vaši stránku v Odnoklassniki a můžete jít do hlavní části:

  • Klikněte na logo OK, které je v levém horním rohu.
  • Otevře se postranní panel, ve kterém musíte kliknout na tlačítko "Přejít na plnou verzi webu", po níž uvidíte standardní zobrazení "Spoluřečenci".
  • Posuňte stránku úplně dolů. Budou tam nápisy, mezi nimi - "Předpisy", kliknutím na něj a počkáním na načtení stránky.
  • Než budete pravidla, která definují vztah mezi klientem a samotnou službou "Spříznění", a pod ním bude tlačítko "Zrušit služby", klikněte na ni.
  • Nyní se vás zeptáme na důvod, který vás ovlivnil, a proto jste chtěli stránku smazat. To je provedeno tak, aby služba mohla zlepšit své služby, rutinní průzkum.
  • K identifikaci totožnosti budete muset z účtu zadat heslo, zadejte jej a klikněte na tlačítko "Odstranit".

jak zavřít profil spolužáky zdarma

Nyní víte, jak odstranit profil z"Spolužáci" z telefonu a již v této sociální síti nemají stránku. Připomínáme, že máte možnost obnovit stránku do 90 dnů, po které bude trvale smazána.

Jak mohu zavřít svůj profil z telefonu?

Jak zavřít otevřený profil v kategorii "spolužáci"? V některých případech se stává, že telefon má nainstalovanou aplikaci této sociální sítě, ale je otázkou, není o tom, jak odstranit stránku, a aby se ochránili před nežádoucími známých, stejně troll, který vždy brát z lidí jen proto, že není nic co dělat. V tomto průvodci vám ukážeme, jak nainstalovat aplikaci a zavřete přístup k jeho stránce:

  1. Přejděte na "Play Market" (pro Android) nebo vAppstore (pro vlastníky iPhone), poté zadejte do vyhledávacího pole položku "Spolužáci". Budete mít k dispozici různé možnosti aplikací, ale měli byste vybrat pouze ten nejvyšší, který má nejvyšší hodnocení.
  2. Nyní ho stáhněte do telefonu. Stahování závisí na kvalitě připojení k Internetu, po kterém začne instalace aplikace.
  3. Spusťte aplikaci a do polí zadejte své přihlašovací jméno a heslo, přesně to, jaké jste zadali na webu.
  4. V aplikaci přejděte na "Nastavení" a pak na "Nastavení profilu".
  5. Na spodku bude nápis "Zavřít profil", stejně jako možnost odstranit stránku.

jak uzavřít otevřený profil spolužáků

Doufáme, že jste pochopili, jak zavřít otevřený profil v Odnoklassniki a od této chvíle budete moci chránit svou stránku před nechtěnými očima nebo známými.

Několik slov o otevřeném profilu

Při vytváření nové stránky je váš profilje automaticky otevřený pro celý svět. Otevřený profil v Odnoklassniki přináší spoustu problémů: někdo může vidět, na co jste přihlášeni, co si myslíte, že je v pohodě, na co komentujete a také máte přístup k vašim fotografiím, které jsou zveřejněny na stránce. Kromě toho má Odnoklassniki flexibilní systém hodnocení, který je často používán všemi druhy trolů a dává "odinichki", což dráždí mnoho uživatelů. Po vyslechnutí, samozřejmě, vzniká otázka: jak zavřít profil v "spolužáků" (zdarma, udělej to, bohužel, ne)? Odpověď je jednoduchá: přejděte ke svému profilu a klikněte na tlačítko Zavřít profil, po kterém budou s vámi psát, hodnotit a komunikovat pouze přátelé a útočníci budou moci požádat o přátele.

otevřený profil u spolužáků

Závěr

Doufáme, že nyní víte, jak odstranitprofilu od "spolubydlících" z telefonu a tyto služby můžete snadno využít v pojmenované sociální síti. Nezapomeňte, že uzavřený profil poskytuje téměř úplnou anonymitu a nežádoucí lidé vás již nebudou rušit.

Líbí se:
0
Jak mohu odstranit věk v Odnoklassniki? Jak může
Jak odstranit ze svého telefonu "facebook":
Jak smazat účet v "Telegramu"?
Jak odstranit přátele od přátel: odstranit přátele
Jak smazat stránku v kategorii "Spolužáci"
Jak nainstalovat a jak odstranit "Vibrace" z
Jak se zaregistrovat v kategorii "Spolužáci"
Setkání spolužáky - událost, která
Průvodce profily - jednoduchost a spolehlivost
Nejlepší příspěvky
nahoru